KOEL: Muziek, Theater, Musical, Zingen.

Meer dan 30 verschillende lessen en cursussen voor alle leeftijden!In het seizoen 2020/2021 (vanaf september 2020) zal er tijdens alle lessen veel aandacht worden besteed  aan het thema ABBA! 

ABBA is één van de meest populaire muziekgroepen aller tijden en was behoorlijk invloedrijk in de evolutie van de popmuziek. Ze verkochten maar liefst 370 miljoen albums wereldwijd! De leden van ABBA schreven de muziek van o.a. de musical CHESS, stonden aan de basis van de musical Mama Mia! en speelden zelf rollen in musicals. Kortom: Écht een mooi thema om eens goed onder de loep te nemen voor KOEL! 

Als belangrijk onderdeel van dit seizoensthema zijn we in september binnen de richtlijnen begonnen met:

(Samen zingen is binnen de Coronarichtlijnen weer toegestaan. Onze repetitieruimte  beschikt over voldoende mogelijkheden tot afstand houden en ventileren. Deze cursus kan veilig volgens de richtlijnen gevolgd worden).

Lijkt het jou ook zo te gek om samen met een groep andere ABBA fans de muziek van één van de meest populaire muziekgroepen aller tijden te zingen? Dan is dit project écht wat voor jou! 

We gaan repeteren op dinsdagavond van 20:00 tot 21:30 in onze theaterzaal. We starten op 15 september en repeteren 30 keer (niet tijdens schoolvakanties). Daarna gaan we in juni maar liefst 3 keer optreden op verschillende plekken tijdens een echte ABBA IJmond Tour! We sluiten af met een optreden tijdens de #BIJKOEL eindvoorstelling in de Stadsschouwburg Velsen op 3 juli 2021! (onder voorbehoud)

KOEL gaat ook met het ABBA project voor kwaliteit: Het repertoire wordt soms onderschat. De zangpartijen zijn zeer uitdagend! Daarom gaan we met een relatief klein koor (tot max ongeveer 40 mensen) onder leiding van professionals flink aan de slag en hebben we met 30 repetities genoeg tijd om een prestatie van formaat neer te zetten. Samen met een live band waarbij we ook gevorderde leerlingen een kans gaan geven een mooie ervaring op te doen.

Wil je er bij zijn? Meld je dan alvast aan! Voor deelname aan het ABBA projectkoor is ervaring gewenst. Er kan een stemtest worden afgenomen. Deelnemen kost voor de 30 repetities en 4 optredens slechts €152,60 incl BTW! 

E-mailen
Bellen