KOEL: Muziek, Theater, Musical, Zingen.

Meer dan 30 verschillende lessen en cursussen voor alle leeftijden!G.R.IJ.S. (Gezellige Revueclub IJmond Senioren).


Groepscursus gericht op muziektheater en gezelligheid.

Leeftijd: Vanaf 60 jaar.

Niveau: Van beginnend tot gevorderd.

Gezellige Revueclub IJmond Senioren. (GRIJS) Zingen, toneelspelen en een beetje bewegen voor alle jonge geesten met een leeftijd van 60+. Met veel humor en gezelligheid werkt u samen met professionele docenten toe naar een leuke eigengemaakte revue uit de tijd van Wim Sonneveld anno nu! 


Locatie: Driehuis 

Dag: Maandag

Tijd: 10:30 - 12:00

Docent: Pieter Nieuwenhuyze en Eline Schmidt

AANMELDEN

TARIEVEN
De eerste voorstelling van GRIJS heette 'Bloeien In De Herfst' en was in juni 2018 op verschillende plekken in Velsen te zien. Iedereen is heel trots op de mooie, grappige, en ontroerende revue die het is geworden.

De tweede voorstelling van GRIJS heette 'Alles Went, Behalve een Tent' en werd drie keer opgevoerd in ons theater in Driehuis. Ruim 215 bezoekers zagen de hilarische revue over de gebeurtenissen van eigenaardige persoonlijkheden op camping 'De Gouden Vallei'.

De derde voorstelling '18 tinten GRIJS' stond gepland om uitgevoerd te worden in mei 2020. Helaas konden die uitvoeringen niet doorgaan vanwege het Coronavirus. In het seizoen 2020/2021 wordt deze voorstelling verder uitgewerkt en opgevoerd. Nieuwe leden kunnen nog aansluiten!
E-mailen
Bellen