KOEL: Muziekles, theaterles, schoolprojecten en shows! 

Kwaliteit voor scherpe tarieven. Geen jaarcontracten. Gratis proefles. Voor iedereen in Velsen en omstreken.Het KOEL KOOR 

Het meest veelzijdige koor van Velsen!

Samen zingen onder leiding van een professionele docent.

We werken met op maat gemaakte, meerstemmige arrangementen in div. talen en stijlen waarin ook gebruik wordt gemaakt van 'vocal percussion' en improvisatie!

KOEL garandeert hoge kwaliteit. Je krijgt div. tools aangereikt op gebied van stemgebruik, ademhaling, solfège en close harmony. Ook leer je bijvoorbeeld van blad te zingen. Je behandelt  verschillende stijlen en repertoire en je treedt een aantal keer per jaar op. Dat kan een optreden in onze eigen theaterzaal zijn, maar het KOEL koor werkt ook regelmatig mee aan voorstellingen van anderen. Zo zullen ze 3 november te horen en te zien zijn tijdens een grote show van de IJmuider Harmonie in de Stadsschouwburg Velsen. 

Ben je min. 18 jaar, heb je al ervaring met zingen, maar heb je zin om echt het beste uit jezelf te halen? 

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Klik HIER en vul het formulier in als je je wil aanmelden voor het KOEL koor! 

(informatie over de verwerking en gebruik van jouw gegevens vind je hier)


(Let op: Het Grote Kerstkoor is een apart project en een leuke aanvulling op het KOEL Koor :) )

Repetities:

Wanneer: Donderdagavond 19.30 uur - 22.00 uur

Locatie: Driehuis

Contributie: - €249,50,- voor één seizoen      

Gegarandeerd 36 bijeenkomsten per seizoen

September - juni. Schoolvakanties geen repetitie

Koorleider:

Robbert van Unnik

Robbert studeerde af aan Codarts (muziektheater) te Rotterdam, waarna hij te zien was in div. grote musicals en theatershows. Robbert toerde twee jaar met a capella formatie Montezuma’s Revenge en zingt sinds dit jaar in de theatrale a capella groep Intrmzzo. Robbert heeft inmiddels ook zijn sporen in Velsen verdiend. Hij regisseerde drie jaar op rij de Grote Kerstshow in de Stadsschouwburg Velsen waarvoor hij ook de koorarrangementen schreef en het koor leidde.  


Op 19 mei 2017 zong het KOEL koor mee in een concert van de 3JS in de stadsschouwburg Velsen. Het was een feest!! Hieronder een foto en een filmpje :)

Opbellen
E-mail