KOEL: Muziek, Theater, Musical, Zingen.

Meer dan 30 verschillende lessen en cursussen voor alle leeftijden!Workshop yoga ouder & kind voor peuters en kleuters: samen met je peuter of kleuter plezier maken en ontspannen!

LET OP: NIEUWE DATA VOOR VANAF SEPTEMBER 2020 WORDEN ZSM HIER KENBAAR GEMAAKT! 

WIL JE OP DE HOOGTE GEHOUDEN WORDEN? VUL DAN ONDERSTAAND FORMULIER IN.

“Samen met je peuter of kleuter genieten van een yogales. Dat kan bij deze workshop! Samen lachen, spelen, dansen, bewegen en ontspannen. Het kind neemt de ouder mee in zijn of haar belevingswereld. De les zit vol afwisseling en dynamiek, omdat de belevingswereld van een klein kind groot is en het concentratievermogen nog kort. 

Aan de hand van een thema gaan we op een yoga-avontuur en doen we spelenderwijs allerlei actieve en rustgevende yoga-oefeningen. We gaan bijvoorbeeld het bos in en staan daar zo stevig als een boom. Of we ontmoeten in de dierentuin een beer en we doen een heerlijk berenslaapje in een berenholletje. Verder gaan we ook heel speels aan de slag met ruik-, proef-, voel- en ademspelletjes, waardoor de kleintjes bewust de zintuigen leren ontdekken. Op leuke versjes, liedjes of muziek worden ontspannen massages aan elkaar gegeven.

Yoga is goed voor het concentratievermogen, aanvoelen van grenzen en een gezonde dosis zelfvertrouwen. Het draagt ook bij aan een goede lichaamshouding, juiste ademhaling, de motorische vaardigheden en een goede weerstand. Yoga helpt kinderen (en hun ouders) om letterlijk en figuurlijk beter in hun vel te zitten!

Voor wie? Peuters op de vrijdag en peuters én  kleuters op de zaterdag samen met een ouder, opa of oma of ander vertrouwd persoon. 

De kosten zijn €10 per les. U ontvangt daarvoor per e-mail een betaalverzoek.

Er is beperkt plek. Meld je hieronder snel aan!

E-mailen
Bellen