KOEL: Muziekles, theaterles, schoolprojecten en shows! 

Kwaliteit voor scherpe tarieven. Geen jaarcontracten. Gratis proefles. Voor iedereen in Velsen en omstreken.DOWNLOAD NU HIER ONZE NIEUWE BROCHURE!

Alle cursussen in één overzicht. Meer informatie vindt u per cursus op deze website!
HET SEIZOEN IS WEER BEGONNEN!
Kom nu gratis proeven aan onze heerlijke lessen! Voor elke smaak hebben we wel een mooi gerecht op het menu! Hieronder het overzicht van de groepslessen die op het moment te volgen zijn. Voor welke les ga jij? Stuur ons een mailtje naar info@koelproductions.nl als je een keer een gratis les wil meedoen!
OPEN DÁÁÁG EEN GROOT FEEST!
Afgelopen zondag was het tussen 14:00 en 21:30 één groot drukbezocht feest vol optredens, demonstraties, masterclasses en open lessen. Kijk hier wat foto's terug!
De lessen beginnen weer in september. Ook op onze nieuwe locatie. We hebben er SUPER veel zin in!!
 • IMG_1517
  IMG_1517
 • IMG_1518
  IMG_1518
 • IMG_1519
  IMG_1519
 • IMG_1524
  IMG_1524
 • IMG_1531
  IMG_1531
 • IMG_1534
  IMG_1534
 • IMG_1543
  IMG_1543
 • IMG_1548
  IMG_1548
 • IMG_1575
  IMG_1575
 • IMG_1565
  IMG_1565
 • IMG_1559
  IMG_1559
 • IMG_1555
  IMG_1555
 • IMG_1579
  IMG_1579
 • IMG_1580
  IMG_1580
 • IMG_6009
  IMG_6009

KOEL WINT KUNST- EN CULTUURPRIJS 'DE OLIFANT'!!

Aan het einde van de geweldige feestavond van 4 juni klonk het opeens uit de mond van Haarlemse burgermeester Jos Wienen door de speakers van de Philharmonie: De winnaars van de publieksprijs van de kunst- en cultuurprijs De Olifant 2018 zijn..... Eline Schmidt en Koen van der Wel! WAUW! Wat zijn we daar enorm blij mee en gigantisch trots op! De nominatie alleen al was een heel fijne erkenning en deze prijs is een prachtig gebaar van iedereen die ons steunt. Bedankt voor het stemmen!!! 


NIEUWE CURSUSSEN OP EEN NIEUWE LOCATIE!

Vanaf september gaan wij ons vestigen op een nieuwe locatie! Met het aanbieden van al onze (nieuwe) cursussen in de lokalen en zaal van de oude 'Finse school' in Driehuis, gaan wij een belangrijk onderdeel uitmaken van de culturele broedplaats die daar gecreëerd gaat worden. Daar zijn we SUPER blij mee! Onze studio's in o.a. Velserbroek blijven behouden, waardoor we vanaf volgend seizoen maar liefst 8 lesruimtes tot onze beschikking hebben. We hebben ons aanbod daardoor flink kunnen uitbreiden. Kijk maar eens rond binnen de categorieën 'Samen Zingen' , 'Theater en Musical' , 'Muziek' , 'Peuters en Kleuters' en 'KOEL op school'. Er zit vast en zeker een leuke cursus voor jou bij! Op onze nieuwe locatie zullen wij een theaterzaal creëren waar regelmatig jamsessies, optredens, karaokeavonden en voorstellingen te beleven zullen zijn!

Houd ons vooral op FACEBOOK in de gaten, en blijf op de hoogte van al onze plannen! 


Foto: De toekomstige nieuwe entree van KOEL en Stichting Cultuur Verbindt IJmond!


KLIK HIER EN BOEK NU SNEL EEN GRATIS PROEFLES!! 

De leukste lessen in: 

PIANO, KEYBOARD, DRUMS, GITAAR, BASGITAAR, UKELELE, ZANG, VIOOL, CELLO, SAXOFOON, TROMPET, TROMBONE, BLOKFLUIT, DWARSFLUIT, PANFLUIT, DJ/PRODUCING, MUZIEKTHEORIE, KINDERKOOR, KINDERTHEATER, JEUGDORKEST, KOOR, BANDLES, REVUECLUB 60+, JAZZ COMBO, MUSICAL, MUZIEK OP SCHOOT, MUZIEK VOOR KLEUTERS, 
Centraal gelegen leslocaties in Velsen. Makkelijk te bereiken vanuit Haarlem, IJmuiden, Beverwijk, Heemskerk, Velserbroek, Driehuis, en Santpoort. Ook met het openbaar vervoer.
NIEUWS:
WAUW: WIJ ZIJN GENOMINEERD VOOR DE OLIFANT!!
  
Elk jaar reiken het Haarlems Dagblad en de IJmuider Courant de kunst- en cultuurprijs De Olifant uit aan een kandidaat die een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan het cultuurklimaat in Kennemerland. Dit jaar zijn wij (Koen van der Wel en Eline Schmidt) genomineerd! Daar zijn we echt super trots op! Op 4 juni worden aan de genomineerden (naast ons ook: Veldhuis en Kemper, Rilan & the Bombardiers, Sjoerd Buisman en Carina Riezebos) een juryprijs en een publieksprijs uitgereikt. Tot 27 mei kan er gestemd worden voor de publieksprijs via DEZE link. Wij zouden het natuurlijk super vinden als jullie op ons willen stemmen! Alvast heel veel dank :))
KOEL BAND 'SERENDIPITY' SCHITTERT OP KONINGSDAG!
Onze leerlingen Ines, Dylan, Sanne, Briem, Rick, Tsephirah en Joeri vormen samen de band Serendipity. Ze oefenen elke maandagavond met hun bandcoach Thijs in Driehuis. Op Koningsdag mochten ze het resultaat van pas drie maanden oefenen laten horen op het 'Koningsveldje' in Driehuis. Een groot publiek genoot in een lekker zonnetje van de muziek van onze toppers. Trots op ze!
Wil jij dat ook? Meld je dan HIER aan. Wij vormen van alle aanmeldingen leuke bandjes, waarbij we natuurlijk zoveel mogelijk rekening houden met leeftijd en niveau. Je bent dus nooit te oud, en ook zonder ervaring kun jij in een toffe band spelen! Je oefent dan één keer per week onder begeleiding van een ervaren coach. We regelen meerdere keren per jaar leuke optredens in de regio. Ook organiseren we jamsessies met andere leerlingen!
GEWELDIGE SFEER BIJ KOEL KOOR PRESENTATIE 
Het KOEL KOOR repeteert het hele jaar door op donderdagavond. Zij werken in modules van drie keer 12 weken. Per module wordt een ander genre of techniek behandeld. De tweede module stond in het teken van musical ensemble nummers. Tijdens de presentatie genoot het publiek van prachtige nummers uit musicals als Foxtrot en Mama Mia! Ook lieten de ambitieuze leden van het KOEL KOOR horen de super lastige muziek van Stephen Sondheim aan te kunnen. Na hun optreden speelde de KOEL band ook nog een paar nummers en namen verschillende leerlingen deel aan de jamsessie. Super gaaf om te zien hoe er dan spontane muzikale pareltjes ontstaan! Kom je de volgende keer ook luisteren en mee jammen?
'VIA NOVA KIDS' VOEREN ZELFGEMAAKTE MUSICAL OP
Het hele jaar door mogen KOELE docenten muziek- en theaterlessen verzorgen op de Via Nova school in Velserbroek. De lessen zijn opgedeeld in blokken van 5 weken, waarin maar liefst 4 uur per week aan een thema gewerkt wordt. Het eerste blok stond in het teken van ons 'Sound Lab'. De kinderen deden middels experimenten allerlei ontdekkingen over geluid en muziek, en leerden o.a. strijk- en blaasinstrumenten kennen. 
Het tweede én derde blok werd besteed aan het maken van een eigen musical. De kids maakten samen met onze docenten helemaal zelf een script, decor en kleding en kozen de muziek. Ook zijn we met de hele groep op bezoek geweest bij de stadsschouwburg Velsen. Daar kregen we een rondleiding 'backstage' en leerden de kids van alles over de technische kant van een theatervoorstelling. Na wekenlang hard oefenen werd hun eigen musical twee keer opgevoerd voor enthousiaste schoolgenoten en natuurlijk familie. Het vierde blok muzieklessen zal in het teken staan van zingen in een koor en spelen in een band. KOEL! 
SAMEN ZINGEN, ACTEREN EN MUZIEK MAKEN: DÁT IS KOEL!!
Nieuwe cursussen waarbij het allemaal draait om samenspel zijn van start gegaan in januari. 
Instromen is vaak nog mogelijk!


Bezig zijn met muziek en theater is altijd leuk. Maar als je dat plezier kan delen is dat pas echt te gek! Daarom zijn wij steeds op zoek naar leuke manieren om iedereen de kick van samenspelen te laten ervaren. We zijn heel blij en trots dat in januari maar liefst 5 verschillende nieuwe projecten van start zijn gegaan waarin dat samenspelen centraal staat. Op maandagochtend repeteert vanaf nu G.R.IJ.S. de Gezellige Revueclub IJmond Senioren. Op maandagavond oefent de KOEL Band aan hun pop / rock repertoire, op dinsdag en donderdag zijn we met ons team op de Via Nova school bezig met 28 kids helemaal zelf een musical te maken. Op vrijdagmiddag swingt JOY (Jeugdorkest Ymond) de pan uit, en op zaterdagmiddag improviseren de muzikanten van het KOEL jazz ensemble er op los. 
Wil jij ook meedoen met een samenspelcursus? Mail of bel even en vraag naar de mogelijkheden!

******

DE GROTE KERSTSHOW EEN ENORM SUCCES!!
Op 16 en 17 december speelden we De Grote Kerstshow voor drie uitverkochte zalen. De reacties waren overweldigend! Lees hier een mooie recensie terug die in de IJmuider Courant en Haarlems Dagblad verscheen.
Een bijzondere samenwerking tussen ongeveer 140 mensen op het toneel 
maakte De Grote Kerstshow ook in 2017 weer tot een groot succes! (Foto: Ed Geels)
******

 


 

36446

Opbellen
E-mail