KOEL: Muziekles, theaterles, schoolprojecten en shows! 

Kwaliteit voor scherpe tarieven. Geen jaarcontracten. Gratis proefles. Voor iedereen in Velsen en omstreken.ZANGLES

Naast dat je bij KOEL terecht kan om in een te gek koor te komen zingen, ben je ook voor privé zanglessen bij ons aan het beste adres. Samen met professioneel en ruim ervaren docenten Eline Schmidt , Thomas Kuipers en Maarten Redeker haal je de mooiste zangstem uit jezelf! 

De zanglessen worden gegeven op maandag en donderdag in Driehuis, en woensdag in Velserbroek. Tijd in overleg.

Klik HIER om je aan te melden, een proefles af te spreken of als je meer informatie wil!


Eline Schmidt studeerde muziektheater aan het Rotterdams conservatorium waar zij in 2008 haar diploma behaalde. Vanaf dat jaar speelde ze in de musical Ciske de Rat en daaropvolgend twee seizoenen in Kruimeltje de musical. Haar eerste grotere rol kreeg ze in Dik Trom waar ze in 2012 zijn moeder speelde. Het jaar erna transformeerde ze in de heks Noxana voor de musical Klaas Vaak waarin ze twee seizoenen te zien was. 2014 stond in het teken van de Velsense voorstelling Het meisje van Velsen waarin Eline de titelrol vertolkte. Ook stond ze in de jaarlijkse musical parodie Musicals Gone Mad editie 2015. Vorig jaar was ze te zien als de ietwat hysterische Tante Sidonia in de familie musical Suske en Wiske.


Thomas Kuipers studeerde eerst af aan de Frank Sanders Akademie voor musicaltheater waarna hij muziektheater aan het Rotterdams conservatorium ging studeren en hiervoor in 2016 zijn diploma behaalde. Hij speelde o.a. in de musicals Kiss of the Spiderwoman, Sweeney Todd en Voor Alles Een Eerste Keer. Daarnaast trad hij op met de heren van Don Quischocking en speelde hij in voorstellingen op het theaterfestival De Parade, de Operadagen Rotterdam en het Fringe Festival Amsterdam. Ook zong Thomas door heel het land bij het Barbershop Quartet ‘The Jukebox Boys’. Naast als uitvoerend artiest werkzaam te zijn, heeft hij een passie voor het geven van lessen en workshops aan zowel volwassen en kinderen in de disciplines zang, dans en spel. 

Tarieven zangles:

45 minuten privéles

 < 21 jaar:

wekelijks: €102,50 per maand.

Tweewekelijks: €54 per maand.

>21 jaar:

Wekelijks: €124,- per maand.

Tweewekelijks: €65,30 per maand.


Opbellen
E-mail