KOEL: Muziek, Theater, Musical, Zingen.

Meer dan 30 verschillende lessen en cursussen voor alle leeftijden!JOIN THE BAND! 

Samenspelklas gericht op pop- en rockmuziek.

Leeftijd: 8+ 13+ 20+ en 30+

Niveau: Beginnend tot gevorderd.

Samen muziek maken is natuurlijk het KOELSTE dat er is. Breng alles dat je leert in de privélessen in praktijk in de repetities met een band! Je kunt je in je eentje aanmelden, dan plaatsen wij je in een passende band. Speel je al in een band, maar wil je eens onder begeleiding van een ervaren professionele docent het beste uit jezelf halen? Meld je dan ook aan! Je gaat dan met onze bandcoach met jouw eigen band aan de slag.

Uiteraard houden we rekening met leeftijd en niveau bij het vormen van de bands. Er zijn bands met muzikanten vanaf: 8 jaar, 13 jaar, 20 jaar, 30 jaar

Ervaring met samenspel is niet nodig. Beheersing van een instrument is wel handig ;) Je zult zien: Speel je eenmaal samen met andere muzikanten in een band? Dan gaat je persoonlijke ontwikkeling ook als een speer!

Ben je nog maar nét begonnen met het spelen van een instrument, of lijkt het je leuk wat verschillende instrumenten uit te proberen en tegelijkertijd gezellig samen te spelen met anderen? Dan is de cursus Jam It! Echt iets voor jou!

Er zijn 30 bandlessen per seizoen vanaf na de herfstvakantie. Ook is er minimaal één optreden / presentatie per seizoen (als de hele band dat leuk vindt) Je volgt deze groepsles naast je seizoensabonnement al voor €100 per seizoen! (ex btw voor >21 jaar).

 

Locatie: Driehuis

Dag: Maandag, dinsdag, donderdag, zaterdag

Tijd: Eind middag / avond

Docent: Thijs Huijbens, Yordi Petit, Reindert Kragt, Max Warmerdam, Delaney Nelom.

AANMELDEN

TARIEVEN 

E-mailen
Bellen