KOEL: Muziekles, theaterles, schoolprojecten en shows! 

Kwaliteit voor scherpe tarieven. Geen jaarcontracten. Gratis proefles. Voor iedereen in Velsen en omstreken.PIANOLES

De lessen op piano, keyboard en synthesizer worden op zaterdag gegeven door super talent Delaney Nelom en op vrijdag door ervaren concertpianiste Marina Grigorowicz. 

Delaney studeert aan de conservatoria van Amsterdam en Utrecht en staat nog maar aan het begin van een nu al indrukwekkende carriere. Hij speelde met grote artiesten in o.a. het Bimhuis, North Sea Jazz Club en Muziekgebouw aan het IJ. Delaney is een jonge, bevlogen en zeer veelzijdige toetsenist. Ben je 6 jaar en lijkt het je leuk om piano te spelen? Ben je 66 en wil je leren improviseren? Of ben je 16 jaar en wil je gewoon leuke popliedjes leren spelen? Of toch liever Bach? Kom gezellig op les bij Delaney!

Marina is een gediplomeerd concertpianiste, afgestudeerd aan het Chopin Conservatorium te Warschau en de conservatoria in Berlijn en Dortmund.
"Behalve de techniek van het pianospel zelf, vind ik daarbij ook aandachtspunten belangrijk als muzikale vorming en het ontwikkelen van de aangeboren creativiteit van het kind, die ik spelenderwijs naar buiten probeer te brengen, bijvoorbeeld middels improvisatie" Aldus Marina.

Delaney geeft zijn lessen op zaterdag in de Velserbroek, Marina haar lessen op vrijdag in Driehuis. De tarieven:

30 minuten per week privéles: €68,50 per maand

30 minuten eens per twee weken privéles: €36 per maand.

30 minuten elke week duoles: €49,50 (p.p.) per maand

Er zijn 37 lesweken per jaar. Er is geen les tijdens de schoolvakanties en feestdagen. Voor leerlingen vanaf 21 jaar oud zijn de tarieven exclusief 21% BTW. 

Klik HIER om je aan te melden, een proefles af te spreken of als je meer informatie wil!Opbellen
E-mail