KOEL: Muziekles, theaterles, schoolprojecten en shows! 

Kwaliteit voor scherpe tarieven. Geen jaarcontracten. Gratis proefles. Voor iedereen in Velsen en omstreken.PRODUCING & DJ

Ben jij fan van Avici, Martin Garrix of Armin van Buuren? Hou je van muziekmaken en computers? Dan is deze cursus precies wat jij zoekt! Bij de cursus DJ & Producing leer je de computer als muziekinstrument te gebruiken. Je maakt je eigen 'tracks' en 'beats' terwijl je leert omgaan met sofware als Ableton Live. Daarna leer je hoe je muziek kan draaien met DJ apparatuur. Ook leren we je wat skills op de piano, want het begrijpen en kunnen bespelen van een keyboard is voor een producer erg belangrijk! 

In een klein groepje van maximaal vier leerlingen leer je alles wat erbij het zijn van een producer / DJ komt kijken. Heb je een paar toffe tracks gemaakt? Dan mag je ze natuurlijk komen draaien op een feestavond in onze eigen zaal. Wel al je vrienden uitnodigen!

De lessen worden gegeven in onze speciale studio door producer Glenn Broekhuizen.

Vanaf 10 jaar. Woensdagmiddag in Driehuis. Deze cursus wordt steeds gegeven in blokken van 10 weken en start in oktober 2018 en januari en mei 2019. 

Kosten voor 10 lessen van een uur: €127,50. 

** Deze cursus start vanaf 3 aanmeldingen.

Klik HIER om je aan te melden voor deze cursus!


Opbellen
E-mail