KOEL: Muziekles, theaterles, schoolprojecten en shows! 

Kwaliteit voor scherpe tarieven. Geen jaarcontracten. Gratis proefles. Voor iedereen in Velsen en omstreken.BASGITAARLES

Basgitaar.. Misschien wel het belangrijkste instrument in een band! Voor de leukste en beste lessen op dit instrument, maar ook voor ukelele en gitaarles of songwriting kun je terecht bij KOEL.

Klik HIER om je aan te melden, een proefles af te spreken of als je meer informatie wil!


Er komt veel kijken bij het basspel, misschien zelfs meer dan je verwacht! Sound, groove, techniek, ritme, gehoor en harmonisch bewustzijn zijn slechts een paar dingen waar je aan kan werken met onze docent Azubike Onwuka. Zijn lessen stemt hij af op jouw persoonlijke interesses, stijl en de aspecten waarin je nóg verder kunt groeien.

Effectpedalen, gear, fretless bass, improvisatie, studio- en live ervaring komen aan bod als je daar behoefte aan hebt, daarnaast is er in de lessen ruimte om te werken aan jouw eigen composities & songs. Eveneens kan ik je helpen met solfège en muziektheorie om je een beter en dieper inzicht in de muziek te geven.

Bassisten van alle leeftijden, richtingen, stijlen en niveaus zijn van harte welkom bij KOEL. Van beginners tot en met gevorderden en bassisten die auditie willen doen voor het Conservatorium (Jazz & Pop). 


Azubike Onwuka is een zeer breed opgeleide en gepassioneerd docent. Hij speelt sinds de middelbare school in meerdere bands treedt op in binnen- en buitenland. Hij studeerde Jazz Basgitaar aan het Conservatorium van Amsterdam en speelt sindsdien  in bands met o.a de stijlen Funk, Pop, Jazz, Rock, Latin, Metal, Afrobeat, Reggae, House/EDM, Freejazz, Europees Klassiek, Arabisch Klassiek, Blues en Experimentele muziek.

Een aantal bands en artiesten waarmee je Azubike misschien wel eens hebt zien of horen spelen zijn: Son Swagga (Spotify), Midnight Tales, Nicole Bus (DWDD & 3FM), Nai Barghouti (UK tour), Kauw (Spotify, Amsterdamse Muziek Prijs), Nationaal Jeugd Orkest & Joëll Wilson Quintet (Prinses Christina Concours).


Azubike geeft zijn lessen basgitaar, gitaar, ukelele en songwriting op zaterdag in Driehuis. 

De tarieven:

30 minuten per week privéles: €68,50 per maand

30 minuten eens per twee weken privéles: €36 per maand.

45 minuten elke week les in een groepje van 3 leerlingen: €45 per maand

Er zijn 37 lesweken per jaar. Er is geen les tijdens de schoolvakanties en feestdagen. Voor leerlingen vanaf 21 jaar oud zijn de tarieven exclusief 21% BTW. Opbellen
E-mail