KOEL: Muziek, Theater, Musical, Zingen.

Meer dan 30 verschillende lessen en cursussen voor alle leeftijden! KOOP NU EEN KAARTJE VOOR DE VOORSTELLING VAN MUSICAL MINDED!
(vul onder de poster het formulier in)

Een kaartje kost slechts €10,- inclusief koffie, thee of limonade. Als je het formulier hebt ingevuld, sturen we je een betaalverzoek (Tikkie). Na betaling leggen we de kaarten voor je klaar bij onze balie. Veel plezier bij de voorstelling!


MUSICAL MINDED is dé nieuwe musicalgroep voor 30 plussers. Leren, lachen, studeren en performen. Een waanzinnige combi tussen ‘homemade’ en bestaande stukken. Bekende musicals met een twist.. Alles musical.. 'minded’! Onder leiding van een professioneel artistiek team wordt er gerepeteerd in onze eigen theaterzaal in Driehuis.

Op dit moment werkt Musical Minded aan hun eigen stuk: 'Glütenvrij, de musical'.  De voorstellingen zijn op 14 en 15 februari in onze theaterzaal. 

Instromen kan pas weer in maart, bij het begin van de voorbereidingen voor het volgende stuk. Van het nieuwe stuk geven we op 28 juni een preview in de Stadsschouwburg Velsen tijdens onze KOELE eindvoorstelling!


Locatie: Driehuis 

Dag: Dinsdag

Tijd: 19:30 - 22:00

Docent: o.a. Eline Schmidt

AANMELDEN

TARIEVEN
 


Opbellen
E-mail