KOEL: Muziek, Theater, Musical, Zingen.

Meer dan 30 verschillende lessen en cursussen voor alle leeftijden!Kom jij ons team versterken??

KOEL creative productions is een jong en dynamische organisatie in Driehuis, Velsen. 

We bieden muziek- theater- en musicallessen in privé- en groepsverband aan leerlingen van alle leeftijden, op school en in de vrije tijd. We produceren theatervoorstellingen, organiseren concerten en jamsessies. We bedenken en organiseren culturele projecten voor speciale doelgroepen in het sociaal domein. We werken mee aan externe producties, van podiumprogrammering tot videoproducties, van op maat componeren van muziek tot de catering van grote gezelschappen. Kortom: Een enorm gevarieerde werkomgeving waar iedereen in ons team van 21 veelal jonge professionals met veel plezier werkt. 


Solliciteer!
Muziek- en theaterles voor iedereen.   Laagdrempelig met hoge kwaliteit.   Flexibel.   Vernieuwend.   Fris.   Samen.   Ambitieus.   Één team.   Persoonlijk.   Positief.   Go!!

Spreken deze KOELE trefwoorden jou aan? Heb je, of ben je bezig met een opleiding op het gebied van muziek, theater of educatie? Zou je deel uit willen maken van een super fijn ambitieus team van jonge talenten en ervaren frisse geesten die elkaar scherp houden? 


Mooi! Dan gaan wij koffie drinken! Mail of bel ons even met jouw verhaal!
Mail naar: directie@koelproductions.nl 
Bel naar: 06 45 46 00 20 

 We staan altijd open voor open sollicitaties, vrijblijvende gesprekken en interessante samenwerkingen.
Op dit moment zijn we op zoek naar: 


Een docent muziek voor (structurele) lessen binnen het primair onderwijs.
Een docent musical / theater voor groepslessen

E-mailen
Bellen