KOEL: Muziek, Theater, Musical, Zingen.

Meer dan 30 verschillende lessen en cursussen voor alle leeftijden!KOEL Creative Productions
Is een initiatief van Velsenaren KOen van der Wel en ELine Schmidt. Met KOEL hebben zij duidelijke doelen: Goede, leuke en betaalbare muziek- theater en musicallessen voor iedereen, en mensen verbinden door muziek en theater. Samen muziek maken of werken aan een voorstelling is een onvergetelijke ervaring die wij iedereen gunnen! Daarom bieden wij goede, leuke en voordelige lessen en cursussen aan waarbij samen ons toverwoord is. 

Geschiedenis:

Als geboren en getogen Velsenaren zijn Koen en Eline al sinds hun kinderjaren actief in de cultuur 'scene' van Velsen. Zij volgden hun conservatoriumopleidingen in respectievelijk Den Haag en Rotterdam. Als professioneel uitvoerende muzikanten en docenten zijn ze, ook in o.a. Velsen, actief sinds 2000. Vanaf 2009 runden ze beiden een privé lespraktijk in zang- en drumlessen. In 2014 begon de samenwerking tijdens de muziektheaterproductie 'Het Meisje van Velsen': Een professionele productie ter ere van het 75 jarige bestaan van de stadsschouwburg Velsen waarin Eline de hoofdrol speelde en Koen de muziek schreef. Na wat andere samenwerkingen bij andere projecten bundelden Koen en Eline in 2017 hun krachten door KOEL creative productions op te richten met als idee theaterproducties te maken en muzieklessen te gaan aanbieden. In 2018 wonnen zij de prestigieuze Kunst- en Cultuurprijs 'De Olifant'.
KOEL startte eigenlijk daarvoor al in 2016 met een groots opgezette 'De Grote Kerstshow' en ging officieel van start met een project waarin werd samengewerkt met popgroep 'De 3J's. Beiden hadden een speciaal projectkoor als basis. 
In 3 seizoenen is KOEL creative productions uitgegroeid tot een team van 22 docenten, welke binnen een aanbod van tientallen cursussen lesgeven aan vele honderden leerlingen van alle leeftijden in een inspirerend gebouw in Driehuis, centraal gelegen in Velsen. 

Neem een kijkje op deze website en ontdek wat KOEL voor jou te bieden heeft. Wil je bijvoorbeeld samen met 120 andere mensen schitteren in een fantastische kerstshow, of zou je graag eens in een echte rockband spelen? Wil je zingen in een geweldig (kinder)koor, of kies je toch liever voor een privéles op jouw favoriete instrument? Wij vinden het allemaal KOEL! 
Heel graag geven we antwoord op al jouw vragen. 

Mail of bel ons!!

 

   E-mailen
Bellen