KOEL: Muziek, Theater, Musical, Zingen.

Meer dan 30 verschillende lessen en cursussen voor alle leeftijden!Alle lessen worden in het seizoen 2020/2021 op een veilige manier gegeven. We hebben een aantal belangrijke regels opgesteld en aanpassingen gedaan zodat we de lessen volgens de door o.a. het RIVM opgestelde protocollen kunnen geven. De belangrijkste huisregels op een rijtje:

  • Ben jij of iemand uit jouw gezin verkouden, hoesterig of is er sprake van koorts? Wat vervelend! Helaas kun je dan niet naar de les komen. We bieden je dan een online les of kijken samen even naar een ander passend alternatief. 
  • Alleen de leerling mag naar binnen op de locaties. Ouders / begeleiders kunnen dus even niet mee naar binnen :( Bij heel jonge kinderen en / of bij proeflessen maken we een uitzondering. Het gaat erom dat het in het algemeen niet te druk wordt in het gebouw. 
  • Kom maar niet te vroeg naar de les, dan zijn er niet onnodig veel mensen in het gebouw.
  • Het is niet dat we je niet aardig vinden, maar soms kunnen we je vragen om via de achterdeur het pand te verlaten ;)
  • Neem je eigen instrument en toebehoren mee naar de les! Een instrument van ons lenen kan helaas even niet.
  • Thuis nog even snel plassen: Bij ons sluiten we ivm de hygiëne de toiletten voor bezoekers.
  • Er staan werkelijk overal handgels, oppervlaktesprays, hygiënische doekjes, papieren handdoekjes en prullenbakjes rondom en in de lesruimtes. Was maar goed je handen als je binnenkomt, voor de les, en na de les!
  • We houden natuurlijk nog steeds afstand. Let goed op alle markeringen op de vloer, dan zie je meteen waar je nu wel en niet kan lopen of zitten.
  • Alleen de docent mag de zanginstallaties bedienen en eventuele aanpassingen maken aan apparatuur of instrumenten. Dat is handig, want dan hoeven we die spullen maar 20 keer, in plaats van 100 keer schoon te maken per dag! ;) 
  • We bieden je normaal graag een kopje thee, koffie of water aan. Maar dat mag nu even niet. Neem je je eigen drinken mee naar de les?


Al onze lesruimtes hebben ruim voldoende oppervlakte om gemakkelijk afstand te bewaren. D.m.v. opvallende markeringen op de vloeren kun je handig zien of je voldoende afstand houdt. 


Al onze lesruimtes zijn voorzien van handgel, oppervlakte sprays, hygienische doekjes en papieren handdoekjes.

We beschikken over meerdere flexibel inzetbare spatschermen. 


Groepslessen voor volwassenen vinden allemaal plaats in studio 5, onze theaterzaal. Deze zaal heeft een oppervlakte van ruim 150 m2, is voorzien van een afzuigsysteem en maar liefst 20 ramen en een deur die naar buiten open kunnen. Afstand houden en ventileren is dus geen enkel probleem.


Bij de zanglessen in groepsvorm (koren) voor volwassenen hanteren we de in het speciale koorprotocol genoemde 'W' opstelling. Men houdt daarbij afstand én zingt niet direct in de richting van de dichtstbijzijnde buurman. In deze opstelling hebben we plek voor ruim 50 zittende personen en een dirigent. 


Zoals eerder genoemd kijken we samen naar een oplossing als de leerling door coronagerelateerde klachten of een quarantaine niet naar de les mag komen. Meestal betekent dat een online les of een instructiefilmpje. Dat geldt ook voor wanneer een docent door die reden niet naar de leslocatie kan komen. 


Download hieronder desgewenst ons volledige protocol.
E-mailen
Bellen